Jumat, 15 Maret 2019

PRIME X - GELECEĞİNDE TEKNİK ÖDEME

Bugün para transferi bir uçtan diğerine birçok farklı yöntemle rahat bir şekilde yapılabilir, ancak bu transferler için uzun süreler beklemeli ya da büyük komisyonlar ödemeliyiz. Kripto paraları uluslararası para transferinde devrim yarattı. Hem kısa transfer hem de çok düşük komisyonlar sayesinde popüler oldular. Böylelikle, para transferi ve alışveriş ödemelerinde kullanılmak üzere birden fazla blockchain bazlı kripto-para projesi ortaya çıkmaya başlamıştır. Başbakan X bunlardan biri ve ayrıca bir kripto para değişimi var.

PrimexCoin hakkında

Yeni altyapı ve altyapı kavramı ve ardından Primexcoin, kaliteli finansal sistemin yönetimini kontrol etmek için bir çözüm sunar; Primexcoin'de finansal yönetim sistemi için en iyisi teknolojiden en iyi şekilde faydalanmaktır. Bu platformdaki tüm koşul ekosistemi, tüm etkileşimi ve süreci hızlı bir şekilde kontrol eder, böylece tüm müşterilere daha fazla konfor sağlar, bu platformun kullanılması için güvenli sistem üzerinde daha fazla kalite ve yüksek kontrol sunar.
PrimexCoin'de, Primexcoin tasarımı dünyadaki tüm müşterilere hizmet vermek için iyi bir şekilde oluşturulmuştur ve ekosistem yönetimi ve sistem etkileşiminin kontrolü için son derece güvenli olan bu platform için sistemin çalışması çok iyi hazırlanmıştır. blockchain teknolojisi ile tüm etkileşimlerin yönetimi.
PrimexCoin, süreç, ekosistem ve tüm özel müşteriler üzerinde tam bir kontrole sahiptir, böylece tüm müşterilerin bu platforma kolayca katkıda bulunabilmesini sağlar.
PrimexCoin ile gelecekteki üretim için finansal ürün üzerinde daha iyi kontrol sağlayabilir ve daha sonra çözüm için tüm analizleri PrimexCoin ile kontrol edebiliriz.
PrimexCoin, en iyi teklifi ve geleceği teklif ettiğini iddia ediyor, çünkü finansal sistemde sistemin kalitesini arttırıyorlar ve daha sonra ürün kalitesinde daha iyi büyümeye çalışıyorlar ve bu nedenle birlikte çalıştıkları ürünlerin değerini artırıyorlar. Gelecekte daha iyi olması için iş planını büyütmek için çalışıyorlar.
PrimexCoin'in sistem çalışması, gerçek zamanlıdır, kontrol etkileşim sürecini hızlı bir şekilde işleme koyar, böylece tüm müşteriler platformdan etkin bir şekilde faydalanabilir.

Prime X projesi, çeşitli güncel borsaların sorunlarını çözmeyi amaçlamaktadır;

Prime X, Prime ve Exchange kelimelerinin bir birleşimidir. Prime X ayrıca ödeyebileceğiniz bir borsa oluşturmayı da hedefliyor.
Ticaret komisyonları ve borsada kayıt ücretlerinde kullanılacak fonlar Prime X, dijital ödeme aracı olarak da kullanılacak. Platformunda yapılan işlemlerde kendi belirteçleriyle PXC kullanılabilir ve başka bir yere aktarılabilir. Masternode bu belirteçlerle de kurulabilir. Prime X, X11 algoritmasına (Masternode) sahip bir blok zinciri benimsemiştir, bu yüzden Prime X paraları minimumda tutulabilir ve PXC belirteçleri tutulursa uzun vadeli yatırımlar için kullanılabilir.

Başbakan X Değişimi

Prime X ekibinin uyguladığı teknoloji ile saniyede 1.000.000 sipariş işlenebiliyor ve Prime X dünyanın en hızlı borsalarından biri haline geliyor.

Borsaların ana özellikleri şunlardır:

Spot Ticaret 
Marj ticareti 
Gelecek 
Anında değişiklik 
Ücretsiz işlem maliyetleri 
İlk aşamada aşağıdaki şifreli paraları destekleyecektir:
Bitcoin, Dogecoin, Stellar, Ethereum, Litecoin ve PXC (PrimeX Coin). ERC20 belirteçleri dahil daha fazla şifreleme para birimi listelenir. Borsa çok dilli olacak ve açıkça İngilizce, Endonezyaca, Çince ve Korece'yi destekleyecektir.
Exchange'in mobil sürümü de yakında hazır olacak (iOS ve Android cihazlar için). Prime X Mobile uygulaması çok yumuşak bir arayüz ve yatırımcılar için kolay erişilebilir bir ekran ile gelecek.

My Bitcointalk Profile : rumputyangbergoyang
ETH : 0xfd7Bed5Bf096C3c8A356c87e6F8761D26C428d4C

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

BIZPAYE PROJECT

BAŞARI HİKAYESİ HİÇ DURDURULACAK mı? Şu anda özel olarak düşünmüyoruz çünkü birçok insan BIZpaye Ticaret Platformu'nun benzersiz bi...