Jumat, 15 Maret 2019

Digitalbits, cryptocurrency dünyasının merkezden uzaklaşmasına kendini adamış global bir blok zinciri platformudur.

DigitalBits Nedir?

Digitalbits, cryptocurrency dünyasını merkezden uzaklaştıracak bir global blockchain platformudur. Kripto ticaretinin taşınabilirliğini ve likiditesini arttırmak amacıyla blockchain ağ teknolojisini kullanır. Şirket, portföydeki tüketicilere, kuruluşlara ve işlere daha fazla değer vermek için kripto ticaretini merkezileştirmeyi amaçlıyor. Bu nedenle, ademi merkeziyetçi küresel ağda kullanıcılara puan vererek kullanımı kolay dijital simgeler yarattı.

Digitalbits için Hasil Gambar ico

Bu nedenle platform, dijital müşterilere aşırı maliyetler uygulayan geleneksel merkezi sistemin aksine, dijital cihazlarla takas edilebilen ve kullanıcıların işlem maliyetlerini önemli ölçüde azaltan yerli dijital varlık Digitalbits'i sağlamaktadır. İşlemin tamamlanması için platform en kısa süreyi alıyor.

DigitalBits Ne Yapar?

Platformun amacı, şifreleme ticaretinin merkezî zihniyetini tüketicilere daha güvenli, daha hızlı ve cahil olmayan bir merkezi olmayan sisteme kaydırmaktır. Merkezi olmayan sistemler tüketicilere ve sektördeki tüm paydaşlara daha fazla değer verecektir. Bu nedenle, kripto dünyasında bir aracının varlığını ortadan kaldırır.

Piyasaya sürülmesinden bu yana, platform, küresel dijital ticarette ticaret ortamı olarak Digitalbits'i sağlayarak sadık müşterilerini destekleyen derin bir blok zinciri ağı olmaya devam ediyor. Alıştırma ortakları tarafından yapılan işlem maliyetlerinin az olması nedeniyle ödüllendiricidir. Bu nedenle, geleneksel yöntemlerin aksine sınırlı zorluklarla birlikte zincir içi işlem geliştirmiştir. Platformun gelişmiş güvenlik özellikleri sayesinde işlem sanal için daha hızlı ve güvenlidir.

Platform tarafından çözülen temel problemler blok zincirleme teknolojisi sayesinde taşınabilirlik ve likiditedir. Jeton kullanımı, taşınabilirlik problemini çözdü çünkü dijital parayla kolayca aktarılabilir ve takas edilebilir, Digitalbits daha verimli.
DigitalBits lockchain Sadakat ve Ödüller Network Token Özellikler

Şirket, merkezi sistemdeki aracıların tüccarlar üzerinde zorbalığa uğradığı dolandırıcılık ticareti sistemlerini tedavi etmeye büyük ölçüde önem veriyor. Bu nedenle, ekibin odaklandığı ana alanlar perakendeciler ve tüketicilerdir. Sistemin onarımındaki işlemlerin ana özelliği, XDB'nin değişimin dijital ortamı olarak tanıtılmasıdır. Ekip, perakende satış yapan işletmelerin çoğunun süpermarketler, oteller ve diğer işletmelerin yanı sıra çevrimiçi işlemlerden dahil edilmesini hedefliyor. Bu nedenle, herhangi bir değer biçiminde bir çapraz varlık transferine izin verir. Böylece platform, işlemlere kucak açmaya meraklılarına evrensel puanlar verdi.

DigitalBits'in Avantajları

Platform, merkezi olmayan bir sistem aracılığıyla daha az maliyetli olan dünya çapında güvenli, daha hızlı ve taşınabilir bir kripto ticareti sağlamada etkilidir. Sisteme, dünyadaki konumdan bağımsız olarak herkes tarafından uzaktan erişilebilir. Perakendecilerin, tüketicilerin, organizasyonların ve sanal ticaretteki tüm oyuncuların çıkarlarına öncelik verildiğinden geçerli bir proje sunuyor. Platform, sektördeki oyuncular arasındaki sürtünmeyi ortadan kaldırdığından, müşterilerin aldatıcılığını ve zorbalığını çözerek oyunculara geri döndüğü için önemlidir.

DigitalBits'e Girin - Blockchain Kitle Kabulünün Hızlandırılması

Blockchain'in potansiyeli muazzamdır. Ancak kitlesel evlat edinmeye odaklanan bir protokol, ekip ve pazara girme stratejisi gerektiriyor. DigitalBits Projesinin temel bileşenleri şunlardır:
  • büyük ölçekli, piyasaya sürülecek bir strateji
  • Dünyada milyarlarca kullanıcı hesabının bulunduğu devasa, önceden var olan bir eski pazarı hedefleme
  • Eski dijital varlıkların, hem tüketicilere hem de şirket verenlere fayda sağlayan halka açık bir blok zincirinde belirteçlere dönüştürülmesi
  • Mevcut tüketiciler tarafından kullanılan dijital bir cüzdan için önceden var olan bir kullanıcı arayüzünün entegrasyonu; burada özellikler (örneğin transferler, ticaret vb.) blok zinciri tarafından eklenebilir ve etkinleştirilebilir.
  •  C seviyesi Fortune 100 yöneticilerinden oluşan dünya standartlarında bir ekip
DigitalBits Blockchain - Çeşitli Dijital Varlıklar İçin İşlem ve Ticaret Katmanı

DigitalBits, çeşitli dijital varlıkların toplu pazar likiditesini kolaylaştırmak ve Blockchain teknolojisinin pazar tarafından benimsenmesini sağlamak için mevcut uygulamalarla entegre olmak için tasarlanmış bir protokol katmanıdır.

DigitalBits Projesi, Blockchain yenilikçiliği ile kitlesel evlat edinme arasındaki boşluğu kapatmaya odaklanmaktadır. Protokol, var olan tüketici uygulamalarıyla bütünleşerek öğrenilmiş tüketici davranışlarını değiştirmez. Uygulamalar, çeşitli dijital varlıkların toplu piyasa likiditesini kolaylaştırmak için DigitalBits teknolojisini kullanır. Yüksek verim ve çok sıçrayan varlıkların transferi, doğrudan bir pazar olmasa bile, kesintisiz bir değer aktarımı sağlar.

Blockchain'in temel özellikleri:
  • Çok Atlamalı Aktarma (6 atlama noktasına kadar)
  • Çoklu Varlık Desteği
  • Dağıtılmış Değişim (DEX)
  • Yüksek Kullanılabilirlik ve Ölçeklenebilirlik (10k + TPS)
  • Dijital varlıkların piyasa likiditesini sağlar.
  • MainNet, Haziran 2018’de
  • Merkezi Olmayan Ticaret Desteği
  • Ağ Güven Yönetimi
  • Uyum (AML / KYC) Araçları
  • Kurumsal Geliştirici Desteği
  • Milyonlarca Cepte

Pazara gitme stratejimiz, milyarlarca dolarlık sadakati hedefliyor ve sektörü ödüllendiriyor. Bu, blockchain üzerindeki ilk dijital varlık kategorisi olacak. Bu endüstri zaten milyonlarca kişinin cebinde oturan dijital varlıklara sahip. Tüketiciler bu varlıkları nasıl kazanacaklarını biliyorlar. Yeni öğrenilmiş davranış gerekmez.

Dijital varlık kategorisi bölünmüş ve likidite içermemektedir. DigitalBits tabanlı belirteçler, çoklu atlama teknolojisi ve zincir üstü ticaret (doğrudan pazar olmasa bile) tüketicilere yarar sağlar.

DigitalBits ve Blockchain Geleceği

Hem kullanım hem de benimseme eksikliği olan blockchain teknolojisi, limbo durumundadır. Mevcut uygulamaları entegre ederek ve milyonlarca kullanıcıyı blok zincirine yerleştirerek, DigitalBits geleceğin belirteç ekonomisine güç veriyor.

Daha fazla bilgi için

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

BIZPAYE PROJECT

BAŞARI HİKAYESİ HİÇ DURDURULACAK mı? Şu anda özel olarak düşünmüyoruz çünkü birçok insan BIZpaye Ticaret Platformu'nun benzersiz bi...