Senin, 18 Maret 2019

AQUEST - Belirli Görevleri Tamamlamanız için Size Ödemeye Eşit Olmayan Benzersiz Bir Uygulama

Herkese merhaba, bu yeni yayında aQuest projesini tanıtmak istiyorum ve daha fazla ayrıntı için aşağıdaki tartışmaya gidelim:

Bir soru nedir?

aQuest , belirli görevleri tamamlamanız için size para ödeyen benzersiz bir ademi merkeziyetçi uygulamadır. Bu, Enkronos tarafından geliştirilmektedir. Kredi sistemi kişisel bir defter tutturulmuş ve platformunda yayınlanan tüm ürünler arasında paylaşılan bir kaynaktır. Nihai hedef, AQU'nin sembolünü "iç yakıt" olarak benimsemek ve blok zinciri tarafından yönetilen bir defter bazlı aQuest platformu oluşturmaktı.

AQU kullanmanın avantajı

ENK
AQU, ENQ dışında PlatformQuest'i kullanmanın tek yolu olacaktır. Değer, tüm platformun değerinin doğrudan bir ifadesi olacaktır.
Platform aQuest
Bu platform, sosyal medya etkileşimlerinden, kullanıcı ürün anketlerine ve geri bildirimlere, pazarlama kampanyalarından Airdrop'lara, sadece birkaç örnekten bahseden, farklı dijital görevler için birçok kullanıma erişim sağlayacaktır. Ayrıca, tek uygulamalar arasındaki etkileşimler "Enkronos Uygulamasını" kullanıcı verilerinin güçlü bir genel görünümü haline getirecektir.
Üçüncü Parti Uygulamaları
"Enkronos uygulaması", herhangi bir geliştiricinin veya şirketin, kendi özel uygulamalarını platformda yayınlamasına izin verir. Aynı SSO ortamından faydalanacaklar ve "Enkronos Uygulaması" ndan güvenli ve RESTful API bağlantılarını kullanacaklar.

Nasıl çalışır

AQuest ile katılımcıları ödüllendirmeye odaklanan güçlü bir pazarlama kampanyası oluşturabilirsiniz.
Katılımcılardan güvenli ödül ödemeleri almaya hak kazanmak için basit bir görev tamamlamaları istenir. Öte yandan, bir şirket olarak müşterileriniz hakkında önemli veriler toplayabilir ve marka bilinirliğinizi artırabilirsiniz.
Örnek: Bu arama bir uçak arama ise, alıcı uçak sonunda geçerli bir ERC-20 belirteci alabilir.
ENKRONOS UYGULAMALI ENTEGRE BULUT TABANLI ARAÇLAR
AQuest uygulaması , yenilikçi ve sezgisel bulut tabanlı araçlarla arama yapmanıza yardımcı olur. Bu araçlara tüm cihazlardan erişilebilir.
Bu nedenle aramaları yönetmek ve yapmak basittir ve her yerden yapılabilir.
Tüm aramalar Enkronos Uygulaması ile entegredir ve Pool Creator kullanıcılarının oluşturulmasına katkıda bulunur. Görevler , Enkronos Uygulaması'nda bir kullanıcı koleksiyonu oluşturmanıza yardımcı olmak için harika bir yoldur; kullanıcı koleksiyonunuz arttıkça, aynı kullanıcıları markanızla kullanıcı katılımını artırmaya odaklanan diğer uygulamalarla da meşgul edebilirsiniz.

AKTİF ÖZELLİKLER

güvenli
aQuest, Enkronos Uygulama yığını üzerine kuruludur ve ERC20 aramaları için uyarı ayarlamak için akıllı sözleşmeler kullanır.
ulaşılabilir
KYC olmadan herkes kısıtlama olmadan bir Quest'e katılabilir.
İlk cep telefonu
İlk Mobil yaklaşımımız, mobil cihazınızda kolayca üretim yapmanızı sağlar.
Enkronos Uygulama Entegrasyonu
aQuests , Enkronos Uygulamasında bir Kullanıcı Havuzu oluşturmak için harika bir yoldur.
değişkenlik
aQuest anketler, Ödül ödevleri, Facebook gibi, ekstraları izlemek, uygulamalar kurmak veya Pokemon GO'da Pokemon'u yakalamak şeklinde olabilir.
ödül
Katılımcılarınıza ERC-20 belirteçle ödeme yapabilirsiniz. Gelecekte PayPal, Kredi Kartları ve diğer dijital para birimlerini de uygulamayı planlıyoruz.
Tokenomik
aQuest belirteci ( AQU ), aQuest platformundaki işlemler için kullanılan yardımcı bir belirteçtir.
AQU belirteçleri, entegre olan "Enkronos Uygulamaları" platformundaki işlemler için kullanılan yardımcı belirteçler olan ENK belirteçleriyle de orijinaline dönüştürülebilir.
AQU (ve ENK), aQuest platformunu kullanmanın tek yolu olacaktır. Kaynak tüketimine, depolamaya ve platforma yapılan isteklere bağlı olarak, aQuest Wallet mevcut AQU bakiyesini güncelleyecektir.
Tokensale 
 
AQU, aQuest platformunda kullanılan belirteç olacaktır. Bu belirteç blok zincirinde bir belirteç olacaktır. Ethereum standart ERC20 belirtecini takip eder. Gerçek AQU belirtecini uygulamak için Enkronos, Tokensale aşaması başlamadan önce Github'unda halka açık olarak danışılacak akıllı bir sözleşme geliştirmiştir. Sözleşmede değişiklik yapılmayacak, böylece ilgili taraflar AQU belirtecine tam olarak güvenebilecekler.
Token Yapma Etkinliği'nden ("TGE") önce AQU yapılır ve gelecekte tekrar yapamayacağımız anlamına gelir. Amaçlanan enflasyon yok. İlk fiyat, TGE web sitemizde yayınlanan https://aquest.io .

TOKENS DAĞITIM

AQU belirteçlerinin başlangıçtaki problemi akıllı sözleşmeler tarafından programlanır ve pasta grafikte gördüğünüz gibi yapılır.

TEMEL ÖDEME

En hızlı uygulamanın iyi yönetilmesi için şeffaflık kilit bir değerdir. Genel tahsis yüzdesi, Beyaz Kitapta belirtilenin aynısıdır ve sağ taraftaki pasta grafikte görüntülenir.

YOL HARİTASI

Eylül 2018
AQuest platformu fikrinin kökeni. İş kavramı ve planlarının geliştirilmesi.
Ekim 2018
aQuest platformunun yasal modelinin çeşitli yargı alanlarında hazırlanması Geliştirme başlar.
Aralık 2018
ICO için hazırlıklar. AQU belirteçlerinin serbest bırakılması için akıllı sözleşme geliştirme. Özel satışlar başlar. Platformun geliştirilmesine devam edin.
Ocak 2019
Özel satışların sonu. ICO öncesi başlar. APIQuest'in geliştirilmesi. aQuest web uygulamasının geliştirilmesi. Pazarlama kampanyalarından başlayarak son kullanıcıları çekmeye.
Şubat 2019
Satış öncesi sona erer. ICO halka açık satışları başladı.
Mart 2019
Platform beta sürümü yayınladı. AQU cüzdanından başlayarak.
Nisan 2019
ICO halka açık satış sona erdi
Mayıs 2019
AQU cüzdanının geliştirilmesi.
Daha fazla bilgi için, lütfen aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edin:
My Bitcointalk Profile : rumputyangbergoyang
ETH : 0xfd7Bed5Bf096C3c8A356c87e6F8761D26C428d4C

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

BIZPAYE PROJECT

BAŞARI HİKAYESİ HİÇ DURDURULACAK mı? Şu anda özel olarak düşünmüyoruz çünkü birçok insan BIZpaye Ticaret Platformu'nun benzersiz bi...