Minggu, 05 Agustus 2018

WEMARK: BLOCKCHAİN STOK FOTOĞRAF PAZARI

Wemark nedir?
Wemark, fotoğraf, video, grafik, müzik, oyun vb. Gibi dijital bilgilerin doğrudan satışını sağlayan büyüyen bir blockchain tabanlı pazardır.
Sahipler blok zincirden yararlanabilir, bilgilerini doğrudan müşterilere satarlar ve mevcut stok fotoğrafçılık kurumlarına kıyasla maliyetlerde% 75'e kadar tasarruf edebilirler. Wemark, aracı olmayan platformlara işlem yapılmadan sahiplere ve müşterilere tam şeffaflık sağlar.

Platform, desantralize edilmiş olup, ERere-20 token tipi Ethereum'u lisanslama protokolünde kullanır. WMK tokenleri, her türlü dijital içerikli işlemler için kullanılır.

Stok fotoğraf hakkında bildiğin şeyi unut, Wemark farklı.
İşte nasıl:
a. Wemark bir stok fotoğraf ajanı değil
Fotoğrafçılar fotoğraflarını doğrudan aracı olmayan müşterilere lisanslarlar, böylece müşteriler daha iyi fiyatlar alırlar.
b. Blockchain tarafından güçlendirilmiş yeni bir şeffaflık düzeyi
Ethereum blockchain tarafından desteklenen Wemark protokolü, daha yüksek şeffaflık standartları sağlar. Tüm işlemler ve lisanslar genel deftere kaydedilir ve değişmez.
c. Fotoğrafçılar çalışmaları için daha fazla
Wemark, stok fotoğraf telif hakları için yeni standartlar belirliyor - fotoğrafçılar, fotoğraf satış fiyatının% 85'ini koruyor.
d. Dijital para birimi kredi değildir
Yeni nesil platform olarak Wemark kendi dijital para birimini destekliyor. Wemark Tokens, hem müşterilerin hem de fotoğrafçıların ekonominin ve platform değerinin bir parçası olmasını sağlar.

Fotoğrafçılar için Wemark:
1. Gelirinizin% 85'ini koruyun
2. Fotoğrafınızı lisanslayan kişiyi tam olarak bilin.
3. Fotoğraflarınıza tam haklar verin
4. Bağımsız bir içerik oluşturucu topluluğuna katılın

Wemark Token
Doğrudan dijital içerik dağıtımı ekonomisini güçlendirmek için özel belirteçlerin tanıtılması - Wemark Tokens (WMK)


Jeton Tahsisi
TGE süresince 135 milyon Wemark Jetonu kalıcı tedarik edilecek.
Toplam arzın% 38'i TGE sırasında satışa sunulacak , Wemark'ın gelecekteki gelişimi için%  37.5'i (aşağıdaki fonlama stratejileri bölümüne bakınız) ve topluluk,  faydalar ve geri kalanı kurucu takım, danışmanlar ve ilk ortaklıklar için tahsis edilecektir  .

Yol haritamız
- MAYIS 2017 - ÖN TOHUMLARIN ARTTIRILMASI VE SİLİKON VALLEY HIZLANDIRICI "NFX" KATILIM
ABD ve İsrail'deki amiral gemisi aşamasının amiral gemisi VC'sinden 1 milyon dolarlık ön tohumluk bağışını tamamladı. Ekip, NFX hızlandırıcı programına katılıyor - piyasalarda ve ağ etkilerinde uzmanlaşmış 150 milyon dolarlık bir fon.

- EYLÜL 2017 - YARATMA LİSTESİNİ OLUŞTURARAK LİDER
İlk katılımcılar için bekleme listeleri başlatın. İlk birkaç hafta içinde 1.500'den fazla profesyonel fotoğrafçı kayıt oluyor.

- OCAK 2018 - YAŞAYAN ALFA VERSİYONU "YARATICILAR İÇİN WEMARK"
Wemark ilk ürününü piyasaya sürdü - fotoğrafçıların profil oluşturmasına, kimliklerini doğrulamasına ve inceleme için resim göndermesine izin verdi. Binlerce fotoğrafçı gönderilen 20.000'den fazla görüntü ile kayıt.

- ŞUBAT 2018 - WEMARK DANIŞMA KURULUNU DUYURU
İlk danışmanı Lars Perkins (Picasa'nın kurucusu - şimdi Google Fotoğraflar), Keren Sachs (Shutterstock eski içerik yöneticisi) ve Lee Torrens (Canva'da pazar lideri) dahil olmak üzere şirketin danışma kuruluna katılma hakkı tanıdı.

- MART 2018 - İLK İÇERİK ORTAĞININ DUYURUSU
Wemark'a gönderilen 20.000'den fazla premium görüntü ile en iyi sağlayıcı Getty Images - "Caia" da dahil olmak üzere stok fotoğraflarında dünyanın en büyük içerik sağlayıcılarıyla özel stratejik ortaklıklar duyurdu.

- NİSAN 2018 - WHITEPAPER WEMARK'I AÇIKLAMA
Wemark, yeni TGE web sitesini yayınladı, Whitepaper'ı serbest bıraktı ve TGE için son detayları açıkladı.

- MAY 2018 - TOKEN ÜRETİM OLAYI (TGE)
Wemark Token'in halka açık satışları 7 Mayıs'ta başlayacak, satışlar beyaz liste döneminden sonra iki hafta sürecek.

- Haziran 2018 - WEMARK.COM ALPHA VERSİYONU BAŞLATMA
Wemark.com, alfa işlemleri, lisanslama ve ödeme dağıtımı da dahil olmak üzere tam fonksiyonel bir pazar olarak lanse edilecek.

- Q3 2018 - LUNCURKAN WEMARK PIONEERS - BAŞLANGIÇLI WEMARK MÜŞTERİ PROGRAMI
İlk müşteri programını başlattı - "Wemark Pioneers". Bu program önde gelen reklam / tasarım şirketleri, ünlü marka tasarım stüdyoları ve tanınmış yayınlardan tasarımcılar ve gazeteciler için tasarlanmıştır. Katılımcılar özel platform ödenekleri, tam rehberlik eden bir katılım süreci alacaklar ve elbette Wemark'ın birçoğu destekleri için teşekkür ederiz.

- Q4 2018 - YENİ ÖDEME YÖNTEMLERİNİ DESTEKLEYEN
Kredi kartları, banka havaleleri, BTC, ETH ve diğerleri dahil, Wemark Tokens dışındaki müşteriler için bir veya daha fazla ödeme yönteminin sunulması. Tüm yeni ödeme yöntemleri, Wemark Protokolünde tek uyumlu jeton olan WMK'yı satın alarak müşterilere yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

- Q4 2018 - WEMARK.COM BETA VERSİYONUNU BAŞLATMA
Wemark.com, beta arama ve UX'te kullanıma sunulacak ve inandırıcı ve geniş kapsamlı, doğrudan içerik oluşturucudan lisans almaya hazır bir dizi fotoğraf sunacak.

- Q1 2019 - YENİ İÇERİK TİPLERİ DESTEK
Çizimler, vektörler, videolar, müzik stokları ve 3D modeller gibi yeni dijital içerik türlerini destekler.

Daha ayrıntılı bilgi için, aşağıdaki linkleri referans kaynağı olarak ziyaret edebilirsiniz:

Yazar: Brunoaoi007
ETH : 0xfd7Bed5Bf096C3c8A356c87e6F8761D26C428d4C

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

BIZPAYE PROJECT

BAŞARI HİKAYESİ HİÇ DURDURULACAK mı? Şu anda özel olarak düşünmüyoruz çünkü birçok insan BIZpaye Ticaret Platformu'nun benzersiz bi...