Minggu, 05 Agustus 2018

KubitX Blockchain Tabanlı Teknoloji

Merhaba Arkadaş, KubitX projesine katılmakla ilgileniyorsanız, KubitX projesi sırasında misyon vizyonunu görüntülemenize yardımcı olabilecek bilgileri almanıza yardımcı olabilecek yorumları okumak iyi bir fikir: 

KUBITX NEDİR? 

resim.png
KuBitX , Sadelik ve Erişilebilirlik Düşüncesini benimsemek, Blockchain'in teknolojik devrimini kucaklamak ve kripto para birimine yatırım yapmak için tüm yaşam alanlarından insanları güçlendirmek ve eğitmek için tasarlanmış en güçlü ve güçlü kripto-para birimi ticaret platformlarından biridir. KuBitX ekosisteminde, KuBitX Trade makineleri, güvenli KuBitX cüzdanları ve Trade Exchange içindeki etkinlikleri düzenlemek için gelişmiş Yönetici panoları bulunur. Cryptocurrency pazarına dahil edilmeleri için keşfedilmemiş yüksek potansiyel demografileri hedefleyerek, hedefleri alıcılar ve satıcılar için en çeşitli cryptocurrency piyasalarından biri haline gelmektir. kubitex'in amacı, 

alıcılar ve satıcılar için güçlü bir ticaret motoru geliştirerek bunu başarmaktır .

Kripto döviz piyasasına dahil etmek için en uzak kişiler tarafından yönlendirilen hedefimiz, dünya çapındaki müşteriler ve satıcılar için en farklı pazarlardan biri olmaktır. 

KuBitX platformunun avantajları? 

Yüksek hız. 
Platformlarımız son derece ölçeklenebilir, kullanıcı deneyimini geliştirmek için yeni özellikler almaya hazırdır. 

Engelleme. 
Simgelerimiz orijinal olarak Ethereum blok zincirine dayanıyordu. Kendi zincirimizi yakın gelecekte başlamayı planlıyoruz, bu da gelişmekte olan ülkelerde sosyal, komünal, idari ve yönetimsel faaliyetlerin en yaygın konuları gibi pek çok durumda çok yararlı olacak. 

Düşük maliyetli. 
Platformumuz, belirteçlerimizi kullanarak daha ucuz ve daha uygun olacak rekabetçi, rekabetçi ticaret maliyetleri getiriyor. 

Güvenlik.
Mevcut platformda kapsamlı bir kıyaslama yapıyoruz ve bu da bize bazı adımları atmamızı sağlıyor, ayrıca güvenlik ekibimiz en iyi organizasyondan geliyor. 

5.Ecosystem. 
Aynı ödeme ekosistemine güçlü bir bağlılık olarak, devam eden güven, sansür ve kamu eğitiminin iyileştirilmesi ihlalleri nedeniyle geleneksel finansal sistemin yerini kısmen alacağına inanıyoruz. 

Riski en aza indirin. 
Birden fazla cüzdan ve soğuk depolama ile stratejimiz, yatırımcılarımızın fonlarının etkisini en aza indirecektir. Platformumuza fon sağlamak için çeşitli stratejileri birleştirdik. 

CUBITX NASIL FAYDALARI OLACAK? 
YÜKSEK SKALABİLİTE Platformumuz 
, kullanıcı işlem deneyimimizi iyileştirmek için yeni özellikler almaya hazır, yüksek ölçüde ölçeklenebilir. 

GÜVENLİ
Mevcut platformda kapsamlı bir kıyaslama yaptık ve bu da bazı adımlar atmamıza olanak tanıyor. Ayrıca güvenlik ekibimiz de bir üst kuruluştan geliyor. 

BLOCKCHAIN 
Simgelerimiz orijinal olarak Ethereum blockchain'e dayanıyordu. Kendi zincirimizi yakın gelecekte başlatmayı planlıyoruz, bu da gelişmekte olan ülkelerdeki en yaygın sosyal, fayda, idari ve yönetişim sorunları gibi birçok durumda çok yararlı olacak. 

ECOSYSTEM 
Eşler arası ödeme ekosistemine bağlı olarak, sürekli olarak hapsetme, sansür ve aydınlanmış nüfus nedeniyle geleneksel finansal sistemin yerini kısmen alacağına inanıyoruz. 

DÜŞÜK MALİYETLİ
Platformumuz, belirteçlerimizi kullanarak daha ucuz ve daha uygun olacak rekabetçi rekabetçi işlem maliyetlerini getiriyor. 

MİNİMUM RİSK 
Çok markalı cüzdan ve soğuk depolama stratejimiz, yatırımcılarımızın fonlarını en aza indirecek. Platformumuzda işlem gören fonları güvence altına almak için çeşitli stratejileri birleştirdik. 

KBX TOKEN Hakkında 
Ticker: KBX 
Jeton Türü: ERC20 (Ethereum) 
Ondalık: 18 
Kategori / Algoritmalar: PoS 
Toplam Arz: 500,000,000 
Para Birimi: ETH 
Yumuşak Kap: 10,000 ETH 
Sert Kap: 25.000 ETH 
TGE Ayrıntılar 
Tohum Yuvarlak: Devam ediyor. 16 Temmuz 2018'de sona erdi. 
Halka Açık Ön Yuvarlak: 16 Temmuz - 31 Ağustos 2018 
Genel Tur: TBC 

TGE GRUBU DETAYLARI
TGE KESİKLİ 
ÖN KAMU YUVARLAK 

EN AZ İŞARETLERİ 
25 
KBX 0,0001122 ETH başına THTH FIYAT 
bonus% 20 
TGE KESİKLİ 
KAMU YUVARLAK 

minimum giriş 0.25 ETH 
KBX TBC başına fiyat 
tb ÖDÜL


DAĞITIM VE DAĞITIM TOKEN TOKEN VE FONLARI


ROADMAP 
Q4 2017 
PROJE BAŞLANGIÇ 
PROJESİ FİZİBİLİTE ÇALIŞMASI 
BENCHMARKING 

Q1-Q2 2018 TEAM 
PROJE UYGULAMA 
YAPISI 
MALTA 
WHITEPAPER YARATILIŞI (İLK TASLAK: İŞLETME) İÇİN HUKUKİ PROSES 
MELEK / TOHUM YATIRIMCI MÜHENDİSLİĞİ 

Q3 2018 KUBITX DUTA KANALI (FLAGSHIP COUNTRY) PROTOTİPİNİN 
PROJE UYGULAMASI TE ÖN genel ilkelerden BAŞLANGIÇ YUMUŞAK DEĞİŞİMİ (Beta) başlatmak Q3-Q4 2018 proje uygulama (. devamı) KUBITX ile finans BÜTÜNLEŞMESİ: 1. Safha ÖNCESİ KAMU Aylık SONU GO-CANLI TGE KAMU YUVARLAK

GLOBAL PROMOSYONLAR 

Q1-Q4 2019/2020 
PROJE 
EKLER KUBITCHAIN ​​- KUBITX BLOCKCHAIN 
PLATFORMUNDA KUBITX DEĞİŞİMİ REDESIGN 
SÜREKLİ İYİLEŞTİRME 

Sonuç 
Bu şirket sizin için iyi bir yatırım mı? Yapay zekanın gücüne inanırsanız, evet. KubitX'in geliştiricileri, bu segmentte bazı başarılara imza atabileceklerinden eminler. AI, gelecekte bu şirketin ve onun jetonunun maliyetinin yanı sıra gelecekte de büyük oranda artacaktır. 

KubitX sizin için iyi bir uzun vadeli yatırım olabilir, çünkü bu şirketin yatırımda iyi bir getiri sunması muhtemeldir, ancak gelecekte. Eğer yeterli sabrınız varsa, bu şirkete yatırım yapmak güzel olur.

Bu makaleyi açıklamakta herhangi bir eksiklik varsa, bilgi sahibi olmak ve onların ekibi tarafından çalıştırılan KubitX projesini bilmek için size sunduğum yorumlar, endişelenmeyin, doğru bilgi almak için bir bağlantı kurduk . bilgi ve elbette, linkte kurucuları veya ekipleriyle doğrudan konuşabileceksiniz. 

Daha fazla bilgi almak ve bugün KubitX sosyal medyaya katılmak için lütfen şu kaynakları takip edin:



Yazar: Brunoaoi007
ETH : 0xfd7Bed5Bf096C3c8A356c87e6F8761D26C428d4C

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

BIZPAYE PROJECT

BAŞARI HİKAYESİ HİÇ DURDURULACAK mı? Şu anda özel olarak düşünmüyoruz çünkü birçok insan BIZpaye Ticaret Platformu'nun benzersiz bi...