Rabu, 05 September 2018

StealthCrypto- Blockchain tabanlı veri güvenliği şifreleme


StealthCrypto ™ hack ve verilerin hırsızlık verileri koruyan bir teknoloji geliştirdi bir şirkettir. O çevrimiçi paylaşılan herhangi bir veri iletmek için blockchain teknolojisini kullanır. Bu sistem, insani bir dokunuşa ihtiyaç duymadan çalışan tamamen bağımsızdır. Bu kimlik doğrulama amacıyla platforma dağılmış kuantum anahtarları üretmek için şifreleme ve dinamik bölünmüş kuantum nesil teknolojiyi sonuna kadar ayrı bir ucunu kullanır. Veri güvenliği için bu teknolojiyi kullanmak blockchain sanayi, iletişim sanayi, akıllı şehir platform ve bankacılık sektörünü sağlayacak kuantum şifreleme sabitleyin.
Gelecek kuantum teknolojisinin çağını ve StealthCrypto'nun hepsine sahip. Tüm inovasyon ve tecrübeyle, Stealth Cherrypto gelecekte insan hayatı için çok faydalı olacaktır. 

Koruma geleceğe bir ihtiyaçtır ve StealthCrypto bu zorluğa kolayca yanıt verir. Ekip, Quantum Secure Digital Identity (QSDI) adlı bir teknoloji hazırladı. Bu teknolojinin dünyadaki ID sistemlerinden çok daha üstün olacağı yer. StealthCrypto, uluslararası siber güvenlik uzmanları ve dünyaca ünlü şifreleme uzmanları tarafından desteklenmektedir.

 StealthCrypto kullanıcıların gizlilik üzerinde büyük bir güce sahip ve Wi-Fi veya veri ile dünyanın herhangi bir yerinde çağrıları yapacak. Gizli Izgara Kuantum StealthCrypto dağıtılmış ağ (telekomünikasyon sektöründe bir ilk) kullanılarak merkezi altyapı dayanmadan iletişim akıllı sağlayan teknoloji ile mobil iletişim sistemini dezentralize amaçlamaktadır. 


StealthCrypto ilk. Tüm telefonlar orijinal gizlilik kontrol özelliklerine sahiptir. Kullanıcılar telefon erişim ve fonksiyonları üzerinde tam kontrole sahiptir. Mobil StealthCrypto piyasadaki en güvenli mobil telefonlar olacak ve her uygulama onaylanmış ve güvenli StealthCrypto sayfa ve güvenilir indirilmesi gerekmektedir.

StealthCrypto ICO'ya nasıl katılırım? StealthCrypto ICO katılmak için aşağıdaki adımları izleyin: Kayıt web sitesinde:sürecindeki ilk adım web sitesinde kayıt etmektir. Git https://qmn.stealthcrypto.io/ ve e-posta kimliği ve diğer gerekli ayrıntıları sağlayarak hesabınızı oluşturun. E-posta adresinizi onaylamak için e-posta id bir aktivasyon bağlantısı gönderilecektir. Hesabınızı etkinleştirmek için bağlantıya tıklayın. Kontrol panelinize giriş yapın: E-posta id onayladıktan sonra, kontrol panelinde oturum için web sitesini ziyaret edebilirsiniz. StealthCrypto kullanımı kolaydır bir sistem kontrol paneli var. Eğer jeton satın sağlayan çizgi şimdi düğme satın bulacaksınız. QMN Buy:

StealthCrypto jetonları QMN adına dağıtılır. QMN satın al düğmesini kontrol panelinde bulacaksınız. Şimdi satın al sayfasını ziyaret etmek için düğmeye tıklayın. 

CryptoCurrency'yi seçme: Açılır bölümde, kripto para biriminin türünü seçmelisiniz. Bir jeton almalısınız. Örneğin, Ethereum'u kullanarak satın almaya istekliyseniz, ETH sayısını seçin. ICO'da adresi veya QR kodunu göstereceksiniz. Bunu kişisel depozitonuzu ele almak için kullanabilirsiniz. 

QMN Ödeme: Bir ödeme yaptıktan sonra, satın alma işlemi hesabınızı StealthCrypto cüzdanı olarak yansıtacaktır. 

Finish: Artık StealthCrypto topluluğunun resmi partneriysiniz.



StealthCrypto Token QMN, bu kısaltma Quantum Mesh Network'ten geliyor. Genel jeton fiyatı 1 $ olarak belirlendi. 

Toplam 100 milyon jeton basılarak toplam 100 milyon dolar hedefleniyor Yatırım yapmak isteyenler en az 500 dolar yatırım yapmalıdır (bu değere dahil olamazlar). 

Bu tutarı karşılayamazsanız, arkadaşlarınızla birlikte toplanabilir ve birlikte yatırım yapabilirsiniz. Birçok küçük yatırımcı bu yöntemi her zaman kullanır. Sonuçta, her proje için yüzlerce dolar yatırım yapma gücüne sahip olmayan ama iyi bir proje almak isteyen pek çok yatırımcı var. 

Satış öncesi 10 milyondan fazla jeton satıldı. 

Satış öncesi 18 Nisan'da bitiyor.

 Yatırım yapmak için öncelikle içinde platforma abone gerekir https://qmn.stealthcrypto.io./ 

Sonuç
veri güvenliği için önemli bir emtia haline gelecektir gelecek şifreleme teknolojisi olarak. Bu, günümüzde şirketlerin ve bireylerin bilgi ve veri varlıklarının kontrolü ve korunması için yüksek talep görülebilir. Bu şifreleme eğiliminin kullanımı her yıl yüksek seviyedeki siber suçlar nedeniyle artmıştır. İnsan Hatası, şirketteki önemli ve gizli verilere yönelik ana tehdit olarak üst sıralarda yer alıyor, bir sonraki sistemde ve ayrıca bilgisayar korsanlarında da bir hasar var.
Gizli Izgaralar ™ Güven Merkezi, piyasadaki iletişim ürünleri bir dizi hazırlanmış şifrelenir ve belirteç StealthCrypto ™ tarafından aktive edilmesi entegre etmiştir. Günümüzün piyasaya hazır ürünleri arasında IM, bulut depolama ve dosya paylaşımı, e-posta, Quantum'un sanal güvenlik teknolojisini kullanan sesli ve görüntülü konferans yer alıyor. 
Stealth Grid, mevcut altyapıyı blok zincirine göre radikal hale getirecek, teşvik temelli bir kuantum ağı oluşturur. 

StealthCrypto platformu hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki sayfayı ziyaret edebilirsiniz:


Yazar: Brunoaoi007
ETH : 0xfd7Bed5Bf096C3c8A356c87e6F8761D26C428d4C

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

BIZPAYE PROJECT

BAŞARI HİKAYESİ HİÇ DURDURULACAK mı? Şu anda özel olarak düşünmüyoruz çünkü birçok insan BIZpaye Ticaret Platformu'nun benzersiz bi...