Rabu, 05 September 2018

Meritt - Blockchain için Eşler Arası Finansal Sözleşmelerin Bağımsız Oluşturulması ve Bakımı İçin Açık Protokoller


Blockchain için Eşler Arası Finansal Sözleşmelerin Bağımsız Oluşturulması ve Bakımı İçin Açık Protokoller
Bütün topluma selamlar, kripto sikkeleri ve iyi projelerin takipçisi hakkında tutkuluyum. Bu yeni yayında sizleri Meritt projesine tanıtmak istiyorum. Eminim Blockchain, Bitcoin, Ethereum, Crytocurrencies, ICO hakkında çok şey duymuşsunuzdur ama Meritt blockchain en havalıdır ve daha fazla ayrıntı için aşağıdaki konulara gidiyoruz:
Toplumun nasıl evrimleştiğini gözlemlersek, kabile toplumlarından insanların modern dünyada farklı bir sosyal yapıya geçtik ve insanların teknolojinin gelişmesi nedeniyle dünyanın herhangi bir yerinden küresel bir ortamda çalışabiliriz. ve İnternet.
Meritt nedir….
Meritt, Blockchain çiftleri arasındaki finansal sözleşmelerin bağımsız olarak oluşturulması ve sürdürülmesi için açık bir protokoldür. Günümüzde büyük talep ve popüler olacak benzersiz merkezi olmayan platform. Ancak, fikri sözleşme, yüksek kaliteli işlemlerin yürütülmesinin gerçek bir garantisidir. Meritt projesi, merkezi olmayan bağış toplama, finansman kartları ve daha fazlası için idealdir!
  • Zincir oluşturma ve finansal sözleşmelerin eşit olarak yürütülmesi için açık protokol.
  • Tak ve Çalıştır yapı taşları
Ethereum Blockchain'deki çeşitli finansal sözleşmelerin basit bir şekilde uygulanması ve çözümü için.
Varlık sınıflarının Agnostik protokolü
Meritt finansal sözleşmeleri menkul kıymetler, krediler, tahviller, kamu hizmeti, mülk veya bağış jetonları olabilir. Yayınlanan her bir finansal sözleşme için belirli bir ERC20 sözleşme simgesi oluşturulur.
  • Blok zincirinde işlenen ve çözülen anahtar terimler
Değişmeyen dağıtılmış muhasebe defterlerinde kilit terimlerin ve denetim izinin gelecekteki yürütülmesi hakkında şeffaflık ve kesinlik. Akıllı sözleşmeler aracılığıyla finansal sözleşmelerin teminatlı ihraç ve güvene dayalı olmayan hizmeti.
  • Bağımsız kimlik tespiti ve verilerin güvenli bir şekilde sahiplenmesi
Katılımcılar, şifrelenmiş kişisel verileri ve kimlikleri üzerinde tam kontrole ve sahipliğe sahiptir ve sıfır bilgiye dayanarak ifşa edebilirler.
  • Meritt oranı olmadan, aracı olmayan merkezi olmayan ve ücretsiz
Merkezi olmayan blok zinciri mimarisi. Sadece gaz maliyetleri gerçekleşti. Finansmanının eşit bir eşit gerçek ortamda yürütülmesi.
  • Uygulamalar ve platformlar, kullanıcılarına fonları eşit olarak finanse etmek veya fon sağlamak için Meritt'in protokolünden yararlanabilir.

MTT, Meritt'in ağ belirtecidir

Meritt protokolündeki dApps ve platform kullanıcıları, MTT'deki finansal sözleşmelerin değerinin bir kısmını oluşturmaktadır. MTT Stakeout, katılımcıların teşviklerini uyumlu hale getirir ve ekosistemi sağlar.
Seni WHITEPAPER'ı ziyaret etmeye ve Telgraf grubu aracılığıyla bizimle iletişime geçmeye davet ediyoruz Bu harika ekibin size sunduğu bu harika fırsatı kaçırmayın.

Yol haritası

Ekibimize katılın ve TOKENS Meritt'inizi şimdi satın alın ve piyasadaki en avantajlı platformun sunduğu avantajlardan yararlanın. Daha fazla zaman kaybetmeyin ve Telegram grubumuza katılın , bizimle iletişim kurabilir ve sahip olabileceğiniz soruları netleştirebilirsiniz. Meritt projesinin sunduğu bu harika fırsatı kaçırmayın.
Ön satışın erken aşamalarındaki mevcut bonuslardan yararlanın. (ICO). Bu harika projenin avantajları hakkında daha fazla bilgi edinebilmeniz için WEB SİTEMİZİ ziyaret edin .

Daha fazla bilgi için:


Tidak ada komentar:

Posting Komentar

BIZPAYE PROJECT

BAŞARI HİKAYESİ HİÇ DURDURULACAK mı? Şu anda özel olarak düşünmüyoruz çünkü birçok insan BIZpaye Ticaret Platformu'nun benzersiz bi...