Minggu, 05 Agustus 2018

CyberFM - Biz Radyo Çevrimiçi!

CYBERFM istasyonları ayrıca elektronik parayı tartışacak ve bu ICO programının reklam verebileceği ve CYFM jetonunu ödeme olarak kullanabilecekleri gelecekteki programlara sahip olacak.


Müzik Çalarlar için: Bu, dinleyicilerin normalde "Ana Akım" üzerinde olmayan müziğe erişme yeridir. TÜM Doğrudan ve tüm duydum! Geçen hafta web tarayıcımın en üstünde gerçek bir işaretçiyi kaydettim, böylece kolayca bağlanabiliyor ve çalıştığımı anlayabiliyordum. Müzikseverler ve onlar tarafından zevk almak için cephanelerinde 5 tür müzik var. Farklı müzik: Xtreme Free4All, CyberFM Ülke, Radyo Rock, Streetz, The Cross.
Burada Shiny CyberFM akıllı telefon uygulamasını indirebilirsiniz. Şu anda Apple'ın bazı uluslararası mağazalarında tanıtılıyor. Yeni Zelanda veya Avustralya'daki mağazalarda denedim. CyberFM Tartışmalarında JTylee @ HottWeelz'in kurucularından biri ile yaptığı bir konuşmada, Apple tarafından konuşulduğu ve işlendiği söylendi (sözlü olarak). Yakın gelecekte ABD dışında mevcut olacak. Android kullanıcılarının endişelenmelerine gerek yok - her yerde çalışıyor.
CyberFM lütuf için Hasil gambar
Yardımcı etiketler
Dağıtılmış bir muhasebe sistemi aracılığıyla tüm dünyada gözden geçirilmiş bilgi paylaşımına sahip açık kaynaklı bir online ödeme modeli oluşturduk. Ekosistem Çift belirteci "CYFM" CyberFM olarak adlandırılmıştır ve "Yeraltı için Ana Akım" için "MFTU" olarak adlandırılmıştır.
CyberFM lütuf için Hasil gambar


CYFM belirteci, şu anda yerel bir temsilci ile kayıtlı olan Sanatçılar için kuralları izleyen para birimi kodlama modellerini temsil eder. Kanada'da yukarıda belirtildiği gibi ya da SOCAN örneği.MFTU Jetonları benzerdir, ancak bağımsız sanatçılar için adil, meşru, yasal ve doğrulanmış bir dijital hakları örgütüdür. İlgi alanlarınızı ve ödemelerinizi dünya çapında koruyun!Her iki eklenti de, bu evrensel faturalandırma sistemini oluşturmak için kullanılan ECH blockchain'de listelenen ERC20 varlıklarıdır. MFTU ve CYFM uyarıları, ilk olarak çevrimiçi radyo üyeliği, uygulama içi satın alma kredileri ve abonelik ücretleri için fiat ödemelerini tamamlamak için de kullanılacaktır.
Daha fazla bilgi için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz: 
Yazar: Brunoaoi007
ETH : 0xfd7Bed5Bf096C3c8A356c87e6F8761D26C428d4C

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

BIZPAYE PROJECT

BAŞARI HİKAYESİ HİÇ DURDURULACAK mı? Şu anda özel olarak düşünmüyoruz çünkü birçok insan BIZpaye Ticaret Platformu'nun benzersiz bi...