Selasa, 31 Juli 2018

TANZO - El yapımı ürünler için ilk blockchain tabanlı sosyal pazar yeri

TANZO Nedir?
TANZŌ, zanaatkarların korunduğu ve işçiliğin garanti edildiği el yapımı ürünler için türünün ilk sosyal pazarlarıdır. Dağıtılmış TANZ led defter teknolojisi, platformda şeffaflık sağlayarak alıcılar ve satıcılar için mümkün olduğunca açık ve güvenli hale getirmektedir.
TANZŌ el yapımı ve sıra dışı ürünler için eşsiz el yapımı parçalardan klasik hazinelere kadar global bir online pazar yeri olmayı hedeflemektedir.

TANZŌ Hakkında

TANZŌ, el işçilerinin korunan ve işçiliğin güvence altına alındığı el yapımı ürünler için birinci sınıf bir sosyal pazar yeridir. TANZŌ'nin dağıtılmış defter teknolojisi, platformda şeffaflığı garanti eder ve toptan satıcılar ve kitlesel üretilen çoğaltma öğelerinin listesi gibi haksız rekabeti ortadan kaldırır.
En iyi bilinen e-ticaret platformları, gerçek el işçilerinin benzersiz ürünlerini adil fiyatlarla satmasını kolaylaştırmaz. Zanaatkarlar, aynı platformda ve çok daha düşük fiyatlarda sahte veya kitlesel üretilen kopyaları satan toptan satıcılar ve tüccarlarla doğrudan rekabet etmek zorunda kalıyor. Çoğu zaman, arama sonuçlarında ortaya çıkan düşük kaliteli ürünlerin hacimleri arasında otantik bir el yapımı ürünü bile tespit etmek zorlaşır.
TANZŌ'nin blockchain destekli kimlik doğrulama süreci, yalnızca gerçek işçilerinin el yapımı ürünleri platformda satabileceklerini garanti ediyor. Ayrıca, potansiyel alıcılara, tüm malların, onları satan gerçek el yazıcısı tarafından gerçekten el yapımı olduğuna dair bir garantidir.
TANZŌ, her yeni öğenin yanı sıra her yeni öğenin kimliğini ve özgünlüğünü doğrulamak için, blockchain teknolojisiyle birlikte konum belirleme ve zaman damgası işlevlerini kullanır. TANZŌ'de, tüm el işleri ustaları gerçek ve kendi el yapımı mallarını kendi isimleriyle satıyorlar. TANZŌ'nin entegre inceleme sistemi, her alıcı-satıcı işleminden gelen akıllı sözleşme kayıtlarına dayanır ve tüm ürün incelemelerinin, ürünü gerçekten satın almış kişilerden gelmesini sağlar.

Özellikler

TANZŌ İŞ PLANI:

Platformun başarısını tanımlayan üç ana bileşen vardır: Satıcılar, Alıcılar ve Ürünler. Bir platform olarak TANZŌ'nin önceliği, platformda yeterli likidite ve etkileşimi sağlamak için bu üç unsurun büyümesini orantılı tutmak olacaktır. Aktif işçilere yönelik tüm kategorilerde medyan olarak orta vadeli varsayımlar, ayda ortalama 29 satışa ulaşmaktır.
TANZŌ ekibi müşteri memnuniyeti ve katılımı ile organik olarak büyümeyi amaçlamaktadır. Yükseliş ve çapraz satış gibi ortak stratejiler yeterli olmayacaktır. TANZŌ, hem alıcıların hem de satıcıların katılımını arttırmak için kendi kendini yönetme ve kalabalık denetleme yoluyla topluluğun gücünü kullanmayı amaçlıyor.
Kritik kitleye ulaşana kadar yıllık bazda kullanıcı tabanının katlanarak büyümesini bekliyoruz. Alıcının ilgisini arttırmak için farklı alanlardan ve ürün kategorilerinden esnaf çekmek çok önemli olacaktır. Müşterilerin% 95'i satın alma kararı vermeden önce ürün puanlarına bakar.
TANZŌ, onlara kolayca tanımlayabilecekleri ve anlayabilecekleri ek metrikler sağlayacaktır:
- Ürün derecelendirmelerinin kalitesi.- Crafter dereceleri.- Diğer doğrulanmış alıcıların yorumlarına erişim.Kullanıcı tabanı büyüdükçe platformda ve sonuç olarak da müşteri başına satış fiyatına güvenir. Alıcılar için daha düşük bir ücret TANZŌ platformunun kilit unsurudur. İş planı maksimum% 1.5'lik bir ücrete dayanır,% 0.3'e kadar düşebilir ve tüm ücretlerin% 35'i topluluğun ödülünü almak için platform kullanıcılarına iade edilir (Ödül programı bölümüne bakınız).
Platformun ayrılmaz bir parçası olan TZO jetonları, ürün değişimini kolaylaştırmak için kullanılacak ve bu da TANZŌ'nın küresel genişlemesini sağlayacaktır.TZO, alım satım ve ödüllendirme sistemlerinde bir yardımcı simge olarak işlev görür. Topluluğa sürekli olarak değer katan kullanıcıları teşvik etmek için kullanılır. TZO, TANZŌ'nin organik genişlemesinde önemli bir faktör olan topluluk içindeki kullanıcılar arasındaki işbirlikçi davranışı teşvik eder.
Satışlar ve diğer faaliyetler üzerindeki ürün listeleri, yenileme ve platform komisyonları gibi faaliyetler için yapılan tüm ücretler TZO'ya dayanacaktır.
TANZO'nun ücretleri rekabetçi pazarlardaki oranlara göre% 68 ila% 83 daha düşüktür. Ürün değişimi ücreti, ürünün maliyetinden% 1,5 kadar yüksektir ve% 0,3'e kadar düşebilir. Bu ücretler TZO jetonu ile karşılanacaktır. TZO jetonu olmadan işlem / satın alma / ürün oranı veya başka herhangi bir platform faaliyeti yapılmayacaktır.

TEKNİK BİLGİ

Jeton ekonomisi:TANZŌ jetonu (TZO) bir ERC20 jetonudur.TZO, aşağıdaki platform aktiviteleri için bir yardımcı simge olarak kullanılacaktır:- Platform için% 1,5'e varan ücret- Blockchain işlem maliyeti- Crafter ödülleri ve teşvikleri - Alıcılar ödüller ve teşviklerTZO TANZO platform sağlayıcısıdır. Verilen ERC20 jetonunun tek amacı, platform için bir yakıt olacaktır. TANZŌ platformu yerli belirteci (TZO) olmadan çalışamayacaktır. Tüm blockchain işlem maliyetleri TZO jetonuyla karşılanacaktır.

CRAFTERS & ALICILAR SORUNLARI

Crafter'ın sorunuUluslararası pazarlama bilgisinin eksikliğiAlıcılar için güven eksikliği (genellikle belirtilmemiş girişimciler)Potansiyel alıcılarla doğrudan iletişim eksikliğiÜrünlerimizi adil rekabet ile sunamıyoruzTrafiği ürün listesine yönlendirmek zorKendilerini ve ürünlerini doğru ifade etmenin önündeki engellerOnaylanmamış alıcının korkusuAlıcının sorunuİçerik oluşturucunun kim olduğunu iddia ettiğini doğrulamak zorÖğelerin gerçekten el yapımı olduğunu doğrulamak zorÜreticinin, sahte malları meşru olarak vererek piyasayı kullanmadığını teyit etmek zordur.Üreticilerin kitlesel üretilen ürünleri kar amaçlı satmadığını teyit etmek zorGüvenilir incelemenin eksikliğiTANZO platformunun faydalarıKapsamlı ve kullanımı kolay servisDüşük fiyatİşlem maliyetleri düşükPopüler şifreli iletişim ile ödeme (ETH, BTC)Şeffaf ve dağıtılmış bonus ve tazminat sistemiÜrün doğruluğu kanıtı - Blok zinciri ile kimlik kanıtıMüşteri iletişim aracıDetaylı satış analiziTazminat sistemi tarafından teşvik edilen güvenilir incelemeÖzel ücret ödemesiyle platform hizmeti için TZO jetonu

JETON SATIŞ PARAMETRELERİ

Başlangıç ​​tarihi: serbest bırakılacakBitiş tarihi: serbest bırakılacakYumuşak kapak: 3 milyon dolarOrta kap: $ 7.500.000Sert kapaklar: 15 milyon dolarAsgari katkı: 50 $Maksimum katkı: 10.000 ABD DolarıMaksimum katkı payı: 25.000 $Kabul edilebilir para birimleri: ETH, BTCJeton: ERC 20Toplam arz: 500 milyon jetonJeton satışları: % 68

Yol Haritası

2017 3. ÇeyrekFikir ve pazar araştırması2017 4. ÇeyrekPazar fırsatını tanımlayın ve analiz edinQ1 2018ICO kampanyası hazırlığı, Beyaz Kitap, Web Sitesi, Pazarlama materyalleriQ2 2018Özel jeton satışı, Satış öncesi etkinlik, Ana satış etkinliği, Jeton dağıtımıQ4 2018POC sürümüQ2 2019TANZŌ alfa sürüm sürümü, TANZO v1 platform lansmanıQ4 2019TANZŌ v1 platform lansmanı
TANZO TAKIM
Daha fazla haber için aşağıdaki siteleri ziyaret edin:


Yazar: Brunoaoi007
ETH : 0xfd7Bed5Bf096C3c8A356c87e6F8761D26C428d4C

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

BIZPAYE PROJECT

BAŞARI HİKAYESİ HİÇ DURDURULACAK mı? Şu anda özel olarak düşünmüyoruz çünkü birçok insan BIZpaye Ticaret Platformu'nun benzersiz bi...