Minggu, 29 Juli 2018

SportsFix - Blockchain Teknolojisine Dayalı Dijital Spor İçerik Ekosistemini Sunuyor

SportsFix, ASEAN bölgesindeki spor meraklıları için mobil merkezli bir canlı akış platformudur. Platformumuz, popüler yerel, bölgesel ve uluslararası spor içerik akışı. SportsFix Kuala Lumpur, Malezya konumunda bulunuyor. SportsFix, Asya'nın spor içeriğinde küresel lider olan TSA'nın (Total Sports Asia) bir kuruluşu olan SF Media Holdings Sdn Bhd'ye aittir.
SportsFix Blockchain teknolojisine dayalı bir dijital spor içeriği ekosistemi sunar; Spor medya haklarının ayrıştırılması ve dağıtılmasının sağlanması, mikro içerik haklarına yatırım yapılmasını sağlar, SF Tokens (SFT) ve Ethereum ağı üzerinde oluşturulmuş akıllı sözleşmeler yoluyla güven ve sürekli şeffaflığı zorunlu kılar.
EGZERSİZ - SportsFix dünyanın en güçlü içeriğini değiştirmek için blockchain ile platform "Netflix" gücünü birleştirir. SF tamamen fanlar bağlamak biçimini değiştirmek ve spor içerikle etkileşim amaçlayan bir merkezi olmayan spor medya ekosistemi sunar. Bizim fan merkezli, taraftarların Jeton SportsFix Tokent (SFT) katılmak ve teknoloji blockchain tarafından desteklenen akıllı sözleşmeleri kullanarak tüm dijital işlemlerle kendine yeten bir ekonomide sevdikleri ligler ve kulüpler ile meşgul olabilir.
Blockchain teknolojisiyle "Netflix" platformunun gücünü dünyanın en güçlü içeriğini değiştirmek için neler yapabileceğini düşünün - SPOR. Bu sizin için SportsFix (SF). SF, taraftarların spor içeriğiyle nasıl bağlantılı olduklarını ve ilgi duyduklarını tamamen değiştirmeyi hedefleyen, merkezi olmayan bir spor medya ekosistemi sunuyor.
Şu anki aşamada, Asya'da hızla büyüyen ve üst düzey (OTT) bir iş alanı olan SF, yerel ve uluslararası spor etkinliklerini her hafta milyonlarca hayrana yayınlamakta ve bölgedeki en değerli akışlı video platformlarından biri haline gelmektedir. Bir sonraki aşamada SF, hayranların blok zincir teknolojisi ile desteklenen akıllı sözleşmeler kullanarak tüm dijital işlemlerle özerk bir ekonomide en sevdikleri liglere ve kulüplere katılmalarına ve katılmalarına olanak veren bir SportsFix Token (SFT) yayınlayacak.
SF Blockchain teknolojisine dayalı devrim niteliğinde bir dijital spor içeriği ekosistemi sunuyor; Spor medya haklarının ayrıştırılması ve dağıtılmasının sağlanması, mikro içerik haklarına yatırım yapılmasını sağlar, SF Tokens (SFT) ve Ethereum ağı üzerinde oluşturulmuş akıllı sözleşmeler yoluyla güven ve sürekli şeffaflığı zorunlu kılar.
SF, tekliflerini üç aşamada genişletmeyi hedefliyor. Şu anki aşamada, SF Media Holdings Asya'da hızla büyüyen bir OTT işletmesi, yerel ve uluslararası spor etkinliklerini her hafta milyonlarca hayrana aktarıyor ve bölgedeki Asya'nın en değerli akışlı video platformlarından biri olma yolunda ilerliyor.
İkinci aşamada - SFT - SF yayınlanmaya başlayarak, hayranların blok zincirindeki içeriklerle ilgili işlemler için SFT'yi kullanarak en sevdikleri liglere ve kulüplere katılmalarını ve katılmalarını sağlar. Üçüncü aşamada, SF, taraftarlara içerik ve ekonomiden oluşan bir fraksiyona sahip olmalarını sağlayan bir güvenlik belirteci çıkarmayı planlamaktadır - küçük bir parçası olan "ekip" olan taraftarlar - ve temettüler SFT formunda ödenir.
Teknik ooloji belirteçleri güvenliği, defterin tam şeffaflığı ve Ethereum blok zincirine dayanan simgelerin desantralize doğası, dünyadaki spor meraklılarının, spor içeriği için devrim niteliğindeki bir ekosistemin ortaya çıkışına katılmalarına izin verecektir. Bu Teknik Makale, 2019'un başlarında gerçekleşecek olan üçüncü aşamayı onurlandırmakta veya temsil etmemektedir.
SportsFix Dijital Stadyumun platformunu ve ekosistemini harekete geçiren yakıt, Ethereum blockchain'de yerleşik olan uyumlu bir akıllı ERC20 yardımcı jetonu olan SF Token'dir (SportsFix belirteci).
SFT, hayranları, kulüpleri ve sponsorları Dijital Stadyum ve daha büyük SportsFix ekosistemindeki canlı oyun içeriklerinden yararlanan, karşılıklı olarak faydalı bir ilişkiye bağlamak için tasarlanmış bir yardımcı programdır.
SportsFix Token, Dijital Stadyum'da geçti. SportsFix Jetonları ana paydaşlarımız tarafından harcanmaktadır: taraftarlar, kulüpler ve sponsorlar. Bir hayranıysanız, favori canlı oyun içeriğinizin keyfini çıkarmak için jeton ve kulüplerden ve sponsorlardan dijital stadyumlara erişebilirsiniz. Kulüpler sizi ödüllendirmek için jeton harcayabilir. Sponsorlar stadyumlara ve sponsorlu içeriklere katılmak için hayranlarını ödüllendirmek için jeton harcayabilir. SFT, diğer şifreleme para birimleri için değiş tokuş edilebilir.
Dijital Stadyumdaki seviyeleri nelerdir?
[Resim: image.png]
Dijital stadyum, toplumu tanıtmak ve büyümeyi desteklemek için aşamalar halinde kuruldu. Dijital Stadyum topluluğu büyüdükçe, hayranların zevk alması için daha iyi bir görüntüleme deneyimi yaratarak daha fazla özellik açılır.
Dijital Stadyum, spor taraftarlarının takip ettikleri kulüp ve sponsorlarla derin bir şekilde bağlantı kurmasına ve SportsFix belirteçleri ile katılım için ödüllendirilmelerine izin veren bir token ekonomisiyle desteklenen yeni nesil OTT platformudur.
Özel satışlar 1 Haziran - 30 Haziran tarihleri ​​arasında gerçekleşecekken, kamu satışları Temmuz-Ağustos 2018 arasında gerçekleşecek. Tek bir SportsFix jetonunun fiyatı 10 $.
Blockchain, kripto para birimi işlemlerini destekleyen dijital, merkezi olmayan, daimi bir genel defterdir. Cryptocurrency, para birimlerinin oluşturulmasını düzenlemek ve merkez bankasının dışında faaliyet gösteren fonların transferini doğrulamak için şifreleme teknikleri kullanan bir dijital para birimidir.

SFT Jetonu Bilgisi
Token Sembolü: SFT
İhraç Edilen Jetonlar: 800.000.000 
Jeton Fiyatı (USD): 0,10 
Satış öncesi süre: 4-8 hafta
Toplam satış SFT'si satıldı: 440.000.000 
Ön satış indirimleri:% 30-50 
Yumuşak kapak ($): 2.000.000 
Sert kapak: ($) 37.200.000

Jeton Tahsisi
[Resim: image.png]
Yol Haritası
[Resim: image.png]
Daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki linkleri ziyaret edin

Website: https://sportsfix.io
ANN Thread: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4380637
Whitepaper: https://www.sportsfix.io/image/wp.pdf
Telegram: https://t.me/SFICO
Twitter: https://twitter.com/sportsfix_io
Facebook: https://www.facebook.com/sportsfix.io/
Medium: https://medium.com/@sportsfix/

Yazar: Brunoaoi007
ETH : 0xfd7Bed5Bf096C3c8A356c87e6F8761D26C428d4C

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

BIZPAYE PROJECT

BAŞARI HİKAYESİ HİÇ DURDURULACAK mı? Şu anda özel olarak düşünmüyoruz çünkü birçok insan BIZpaye Ticaret Platformu'nun benzersiz bi...