Minggu, 29 Juli 2018

GAMELOOT - Oyunculara Ödül Veren ve Oyun Tasarımını Kolaylaştıran Sanal Platform

Fakat ICO programına katılmadan önce, ilk olarak Gameloot projesinin ne olduğunu  bilmeliyiz . Oyunun ilk günlerinde, hiç kimse multi-milyar-track video oyun endüstrisini tahmin edemezdi. Yenilikçiler, pikselli taraftarları, sürükleyici topraklar üzerinden dijital odysseylere dönüştürüyor. Oyun oluşturmayı basitleştiren bir kaynak tasarım ve geliştirme aracı ve günümüzde hiç olmadığı kadar çok oyun var.


Ne yazık ki, bu evrimin yeniden canlanması endüstrideki bazı problemleri katalize ediyor. Özellikle de bu kadar merkezi bir platform ve Google gibi mobil oyunlar, pazar dinleyicilerin lionhare hogging Play Store uygulamasını. Dışlama istisnalarına bakılmaksızın, bu off-the-counter mobil oyunlar bir kullanıcı tabanı toplamaya çalışıyor.

Bu aşırı kalabalık platformda, Indie geliştiricileri kurumsal devlerle rekabet edecek bütçeye sahip değil. Başarılı oyunlar başlatmak için gereken tasarım maliyetleri ve pazarlama kampanyaları, geliştiricilerin vizyonlarından geçmelerini engeller; Fikirler ödüllerinden bağımsız olarak başarısız olur.

Oyuncular oynamak için oyun bulmak için mücadele etmeyebilir, ancak piyasadaki rolleri takdir edilmez. Şirketler beta testi, müşteri kazanımı ve oyun iyileştirmesi için oyunculara güveniyor. Ancak, uygulama içi geliştirmelerin veya beklenen içeriğe erken erişimin ötesinde nadiren hediyeler paylaşırlar. Kullanıcı oyun için net bir görüntüleyici olsa da, arzuları planın gelişim aşamasında nadiren hissedilir; Şirket, oyun konseptini gelecekteki oyuncu tabanının zemin katından geri bildirim olmaksızın tasarladı. Bu istenmeyen kreasyonlara ve sinir bozucu özelliklere yol açar.
 
Yağma Ağı Oyununu Tanıtmak
 
Toplum tarafından küratörlüğünü yapılan ve tasarlanan oyunlar ile blok zincirde inşa edilen 7 milyon dolarlık sosyal oyun platformu. Yaratılışı 100 milyondan fazla indirme işlemi gerçekleştiren bir oyun geliştirme ortağı tarafından desteklenen
Oyun geliştiricileri için Fonlar ve kaynaklar oluşturun
Yayımlama Merkezi Olmayan

Platform, entegre bir kitle fonlaması portalıyla oyun yayınlarını değiştiriyor. Indie tasarımcıları oyun fikrini bu ekranda bir kataloğa gönderirler. Teklif sayfalarında ekran görüntüleri, demolar veya oyun kayıtları bulunabilir. Kullanıcı umut verici bir projeye sponsor olmak için bir Loot jetonu sunmaktadır. Kriptokolleri yerine, destekçiler yaklaşan bir başlıktan elde edilen gelirlerin bir yüzdesini alırlar. Demokratik taleplerle oyunu üretmek için kolektif bir merkezden yoksun.

Tekrar Gelir Üret
Kitle fonlu kreasyonlar bittiğinde, geliştiriciler ve destekçiler için gelir elde ederler. Bağımsız sanatçılar maliyetleri düşürür ve oyuncular şekline yardımcı oldukları oyunlardan gelir elde ederler. Bir sonraki küresel sektör isabetinin bir yüzdesini düşünün.

oynamak
Oyunlaştırılmış ve yayımlanan oyun kullanıcıları merkezi olmayan

Akıllı Sözleşme Ödülleri
Açık bir defter, platformla kullanıcı etkileşimini izler. Tasarımdan oyun oynamaya, dijital zaferler karşılaştırılamaz.

Oyun Turnuvaları
Normalde profesyoneller için ayrılan terli yarışma herkese açıktır. Turnuva kazananlar, bir takım Loot ödülleri veya ilgi duyulan elektronik eşyaları alırlar.

üretmek
Tasarımcı ve oyuncular için sürekli gelir

Kripto Ekosistemi
Yağma Jetonu, platformdaki her hediye kaynağına bir ağ geçidi görevi görür. Loot ile kullanıcılar kafa kafaya turnuvalara girebilir, crowdfunding oyunları yoluyla tekrarlanan gelir oluşturabilir, oyun içi geliştirmeler satın alabilir, çevrimiçi açık artırmalara teklif verebilir, ek gelir elde edebilir ve sonuçta platform için özel olarak oluşturulan oyunları indirebilirsiniz. Yağma geniş uygulamada yardımcı ile geliştirilecek.

Bozukluk Endüstrisi Bir Olgun
Global Gaming Market 2016-2020 için Projeksiyon
2017 boyunca 100 milyar dolarlık satışla, mobil oyunlar dünyanın en hızlı büyüyen pazarları arasında yer alıyor.
Kutu / İndirilen PC
PC Tarayıcı
eğlendirmek
tablet
akıllı telefon
grafik
Yağma Token Satış Zaman Çizelgesi
Zemin katta daha iyi. İlk alıcılar Loot bonusu alır:

Token Satış Yapısı
Token satışları, yumuşak kapaklar altında katkıda bulunanlar için anti-dilüsyon mekanizması ile yumuşak ve sert kapaklar kullanacaktır. Bu, orijinal Satış Hedefinin (STC veya Yumuşak Makbuz Başlığı) özel ve kamu satışları için ayarlanacağı anlamına gelir. Ancak, STC karşılanırsa, Game Loot Network ™, maksimum Satış Limitine (MST veya Sabit Makbuz Başlığı) ulaşılan ek satış tonajlarına izin verir. STC'ye katkıda bulunan alıcılar daha sonra STC (anti-dilüsyon ikramiyesi) kapsamında katkı seviyelerine göre bir profesyonel LOOT bonusu alacaklardır. Bu, ilk LOOT alıcılarına katkılarının oranına ilişkin olarak kesinliği sağlamak için yapılır. STC $ 50,000,020.00 ve MSTC 75.000,030,00 $ 'dır.
Jetonlu İsim LOOT
Holding şirketi GLN Holdings, INC. (WY, ABD)
SAFT Entity Loot Cove Co, LLC. (WY, ABD)
Kamu jetonu satış temsilcisi Loot Cove Co LTD (Mauritius)
LOOT Fiyatı USD $ 0,35 [veya etere eşdeğer]
CAP (STC) US $ 50,000,000,00 satış hedefi
Maksimum satış hedefi (MST) 75.000.000 ABD Doları'dır.
Toplam 600.000.000 LOOT kaynağı
Token Tedarik CAP modeli Sabit, enflasyon dışı
Kamu satış süresi 29 Mayıs 2018'de açıldı
Kamu satış süresi 230 gündür.
Sonuçların Dağılımı
Screenshot_1
yol haritası 
Loot Network Games, tüm oyunlar için tek bir durak dükkanı olacak: oyun, satın alma ve tasarım. Dünya ve karakter takılar, GLN'yi çeşitli doğal kaynaklardan ayırır; Bu büyümeye devam eden bir devrimdir.

Şubat 2018
Yardımcı belirteç, 'LOOT', LOOT Land oyunu cryptocurrency olur.

1 Mart 2018
Loot Network ™ oyunları, küresel ICO'ları için akredite yatırımcılara ÖZEL SATIŞ başlattı.

29 Mayıs 2018
Oyun Loot Network ™, global ICO'ları için KAMU SATIŞI başlattı.

1 Ağustos 2018
Blockchain'de inşa edilen sanal bir dünya olan GLN'nin 1.0 sürümü piyasaya sürüldü. Oyuncular bir fantezi ortamında bir yere seyahat edebilir ve devrim niteliğindeki oyun özellikleriyle etkileşime girebilir. Oyunlar indirilmek üzere platformda mevcuttur. Cryptocurrency akıllı sözleşmelerle birleştirildiğinde gerçek ödüller sağlar.

1 Eylül 2018
Arcade platform alanı Arcade Town, gömülü oyunlar ve rekabetçi turnuvalara ev sahipliği yapıyor. Turnuva kazananlar gerçek dünya hediyeler alırlar.

1 Ekim
2018 GLN Auction Battle Arena açık, yerleşik bir oyuna ve rekabetçi turnuvalara ev sahipliği yapıyor. Turnuva kazananlar gerçek dünya hediyeler alırlar.

1 Kasım 2018
Oyun Forge açılır ve geliştirici tarafından önerilen oyun projelerinin bir listesini gösterir. Kullanıcılar bu projelerden birini seçebilir ve geliştiricilere tasarım ve pazarlama bütçeleri sağlamak için LOOT jetonlarını gönderebilirler. Para kazanıldığında, oyun geliştiriciler ve jeton gönderen kullanıcılar için sürekli gelir oluşturur.

1 Şubat 2019
Arena Battle Battle GLN, merkezi olmayan savaş platformuna geçiş yapmak için Crowd Machine ile beta testi yaptı. 2019'un ikinci çeyreğinde beklenen lansman.

2019 2019 boyunca,
Geliştirici topluluğu ve kullanıcı topluluğunun büyümesine büyük önem verilecektir. Bu vurgu, bağımsız oyun geliştirici toplulukları için küresel erişim ve kullanıcı toplulukları için sosyal ağları karasal ekosistemde büyütmek için geniş çaplı tanıtımları içerecek

2020 Q1
Merkezi olmayan Oyun Mağazası Arcade, Crowd Machine ile beta test ediyor.

2020 Q3
GLN'nin sanal blok dünyası, oyun geliştiricileri ve oyuncular için merkezi olmayan bir mekke dönüşüyor. Blockbuster ismi The Game Forge'da yapıldı ve Arcade Town ile piyasaya sürüldü. Kullanıcılar LOOT belirteçleri ile oyun satın alıp indirip, orijinal sponsor ve de oyun arasındaki geliri paylaşıyorlar.

2020
GLN'nin sanal blockchain dünyası yeni şehirleri yeni özellikler ile birleştirmek için genişler. Geliştiriciler, yayıncıların çıkışlarından kaçındılar ve City Arcade'den ilham alan bir kitleye tamamen finanse edilen oyunları yayınladılar. VR ve AR'nin eklenmesi, kullanıcıların gerçekten yaşayabileceği, kazanabileceği, kazanabileceği ve oynayabileceği şekilde uygulanır.

2021
Game Forge'da büyük oyun başarıları üretildi ve Arcade Town'dan satın alındı. Başlık, geniş kapsamlı bir üçüncü taraf ekonomik ağı destekleyen ödül havuzu ödülleri, LOOT ödül ödülleri ve LOOT Land cryptocurrency ile rekabetçi oyunlar sunuyor.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

BIZPAYE PROJECT

BAŞARI HİKAYESİ HİÇ DURDURULACAK mı? Şu anda özel olarak düşünmüyoruz çünkü birçok insan BIZpaye Ticaret Platformu'nun benzersiz bi...