Selasa, 31 Juli 2018

Dominium: Küresel Mülkiyet Piyasaları için Sayısal Çözüm

Giriş

Gayrimenkul yatırım, dünya çapında çok karlı bir yatırım stratejisidir. Uluslararası piyasa, yatırım seviyesi ne olursa olsun herkesin kazanç elde edebileceği umutlarla dolu ve çok çeşitli.
Ancak, bu yatırım sektörü hala aşırı düzenleme, zayıf dokümantasyon süreçleri, eski teknolojiler, dil engelleri ve çeşitli düzensizlikler gibi zorluklarla doludur.
Uluslararası Gayrimenkul Piyasası Sorunlarına Çözüm Olarak Dominium

Dominium, bu gayrimenkul yatırım zorluklarının üstesinden gelmek için geliştirilmiş yenilikçi bir çözümdür. Blockchain tabanlı Dominium projesi, uluslararası emlakçılara, analistlere ve yatırımcılara dağıtılmış, açık kaynaklı, onaylanmış, güvenli ve teşvik tabanlı bir mülkiyet yönetimi platformu sağlayacak şekilde yapılandırılmıştır.
Özetle, şimdiye kadar uzak ama kazançlı emlak piyasaları devreye girmiş ve bu devrimci platformda ilgili yatırımcılara sunulmuştur. Örneğin, Valensiya, İspanya'daki bir adam, Amsterdam, Hollanda'daki kazançlı emlak piyasasına, iğrenç kağıt işleri ve diğer engeller hakkında çok fazla endişe duymadan kolayca katılabilir. Dominium platformu bu strese dikkat çekmek için tasarlanmıştır.
Dominium Platform Benzersiz Ne yapar?

Dominium, mülk yatırım piyasasında ayrı kılan bazı temel özelliklere sahiptir.
Zengin Tarih: Uluslararası gayrimenkul yatırımları sektöründe başka hiçbir proje, Dominium projesinin tarih ve deneyimine sahip değildir.
İki kurucu şirket olan Munte Immobilien ve Max Property Group, bu konuda gösteriş yapmak için yüzlerce yıllık endüstri tecrübesine ve uzmanlığına sahip. Munte Immobilien, 1833'ten beri tek başına faaliyet göstermektedir ve Max Property, kiralık daire alt sektöründeki onlarca yıllık tecrübeye sahip uluslararası bir gayrimenkul kuruluşudur.
Blockchain tabanlı: Endüstriye zarar veren blockchain teknolojisi, Dominium projesinde ademi merkezileşme, ölçeklenebilirlik, şeffaflık, likidite, global erişim ve akıllı sözleşme özellikleri unsurları sunar.
Ebeveyn Ardor blockchain, maliyet verimliliği ve işlem kolaylığı için Dominium Çocuk Zinciri için benimsenmiştir.
Bir şirket olarak, sahip olduklarınızı milyonlarca ilgili alıcıya ve yatırımcıya sunabileceksiniz.
Bir yatırımcı olarak, fonlarınızın zamanla nasıl büyüdüğünü göreceksiniz. Hepsi gerçek zamanda bitti. Hiçbir ajan kimseden bir şey saklayamaz.
İndirimli Giriş Seviyeleri: Geleneksel emlak pazarlarından farklı olarak Dominium, tüm katılımcı seviyelerine giriş sağlar. ICO'da olduğu kadar az ya da çok yatırım yapabilirsiniz ve gitmek için iyi bir şey.
Uluslararası Standart Şablon: Dominium ayrıca uluslararası emlak piyasasında tek tip bir şablon sunuyor. Bu standart şablon, her ülkenin yönetmeliklerine ve gereksinimlerine uyarlanabilir. Varlık oluşturma, listeleme ve yönetim süreçleri bu şekilde basitleştirilmiştir.
Jetonlanmış: Dominium, platformdaki tüm işlemler için DOM adında benzersiz bir simge sunuyor. Platformdaki etkinlikleri ödüllendirmek için akıllı sözleşmeli bir belirteç.
Dominium ICO Hakkında Bilgi

Tedarik için toplam 1.000.000.000 DOM jetonu oluşturulmalıdır.
ITO Öncesi 1 Temmuz 2018'de 100.000.000 DOM jetonu ile €0.05 / token'de başladı.
ITO, 3 Eylül 2018'de ilgilenen katılımcılar için 500.000.000 farklı DOM jetonu ile yola çıkıyor.
Katılımcıların projeye özel tavsiye programı için belirli miktarda jeton da mevcuttur.
Dominium'un Güvenilir Uzmanlar Ekibi

Dominium projesi, iş dünyasında asırlık sektör tecrübesi ile seçkin bir grup uluslararası emlak yönetimi uzmanı tarafından geliştirilmiştir.
Başkan, binlerce yatırım portföyüyle Munte Immobilien'den Sven Thomas Munte'dir. Diğer katılımcı gurular arasında Mark Llyod (Genel Müdür), Marco Riemann (Finans Direktörü), Esther Dekker (Mülkiyet Direktörü) ve saygın iş danışmanları yer alıyor.
Bu karlı yatırım projesine katılmak için

Dominium platformuna bir kişi veya şirket olarak kaydolma ve gerekli prosedürleri takip etme gayreti.
Dominium hakkında aşağıda verilen web sitesi bağlantısında daha fazla bilgi edinin:

Yazar: Brunoaoi007
ETH : 0xfd7Bed5Bf096C3c8A356c87e6F8761D26C428d4C

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

BIZPAYE PROJECT

BAŞARI HİKAYESİ HİÇ DURDURULACAK mı? Şu anda özel olarak düşünmüyoruz çünkü birçok insan BIZpaye Ticaret Platformu'nun benzersiz bi...